Sağlık Bilimleri Üniversitesi çalışanlarına rekor promosyon ödemesi geldi! Her çalışanın hesabına tek seferde 23 bin TL yatacak!

Devlete bağlı olarak kurumsal faaliyetlerini gerçekleştiren personele yönelik yeni bir müjdeli haber geldi. Son olarak memur ve memur emeklisine yönelik açıklanan %30’luk zam sonrası maddi olarak cepleri ferahlatacak o haber Sağlık Bilimleri Üniversitesi çalışanlarına duyuruldu. Yeni zam haberi sonrasında promosyon rakamlarındaki güncellemeler yeniden gündeme getirildi.

Kurumların belirli zamanlarda bankalarla sözleşmeleri doğrultusunda çalışanlarına yönelik ödemiş olduğu promosyon rakamları her geçen gün güncelleniyor. Şu ana kadar verilen en yüksek promosyon 40 bin TL’ye ulaşıyor. Alınan son duyuruda: “Yeni yılın ikinci ayının tamamlanmasına kısa bir süre kala Sağlık Bilimler Üniversitesi tüm personel ekibi için 23 bin TL promosyon ödeyeceğini” açıkladı. Ardından konunun detayları paylaşıldı.

VAKIFBANK İLE ANLAŞILDI!

2023 yılı ilk yarısı itibariyle kamu kurum kuruluşları ve özel sektör çalışanları için promosyon haberleri müjdeleyici şekilde gelmeye devam ediyor. Son olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada bankalar ile yapılan anlaşma doğrultusunda her bir çalışanı için 23 bin TL ödeneceği bildirildi. Üniversite yaptığı yazılı açıklamada promosyon sözleşmesinin 3 yıllık süre için geçerli olacağını, 5 farklı bankanın süreçte iştirak ettiğini ve neticede Vakıfbank aracılığı ile 23 bin TL geleceğini paylaştı.

PROMOSYON ÖDEMESİ HESABA NE ZAMAN YATACAK?

Yapılan açıklama sonrasında konu detaylandırıldı. Personellerin bu ücreti ne zaman ve nasıl olacağı da eklendi. Sağlık Bilimleri Üniversitesinin Vakıfbank aracılığı ile yapmış olduğu 19 Ocak 2023 tarihli açık artırma ihalesi sonucunda kazanılan promosyon sözleşmesi 23 bin TL olarak açıklandı. Tek seferde kurumsal çalışanların hesabına aktarılacak bu tutar Şubat ayı bitmeden ödenecektir, denildi.

DİĞER ÜNİVERSİTELERİN PROMOSYON RAKAMLARI…

Haber sonrasında daha önceden paylaşılmış kurumların promosyon tutarları yeniden gündeme getirildi. Şu ana kadar en yüksek promosyonu veren Eskişehir Anadolu Üniversitesi oldu. 3 yıllık bütün çalışanlarına 41 bin 500 TL ödeyeceğini duyurmuştu. Üniversitelerin açıklanan diğer promosyon rakamları şu şekilde oldu:

Exit mobile version