Bakan Özer son dakika açıkladı: O ilde okulların açılış tarihi ertelendi! 2 hafta sonra açılacak

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde çok sayıda ilimiz etkilenmişti. Bazı illerde okullar açılırken bazı illerde henüz açılmadı. Gelen bir son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Adana’daki okulların açılış tarihini ertelendiğini duyurdu. İşte detaylar..

Son dakika haberi duyuruldu: Kahramanmaraş merkezli depremde olumsuz olarak etkilenen illerden biri olan Adana’da eğitim öğretme başlama tarihi 13 Mart tarihine ertelendi. Detaylar haberimizde..

VERİLER DEĞİŞİYOR

Bakan Özer Adana’da önemli açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesindeki verilerin değişmesi ile eğitim öğretim tarihinin de değiştiğini açıklayan Özer verilen aranan uzadığını açıkladı.

İşte Bakan Özer’in o açıklaması:

“Veriler her geçen gün değişiyor. Bu değişen verilere göre aldığımız kararları da biz güncelliyoruz. Bu kapsamda Adana ilimizde 1 Mart tarihi itibarıyla eğitim öğretime başlayacağımızı açıklamıştık. Bu başlangıç tarihini yeni verilere göre 13 Mart tarihine ertelemiş bulunuyoruz. Yani 13 Mart’ta yeni verilere göre tekrar verileri güncelleyerek inşallah durumu tekrar kamuoyuyla paylaşacağız”

 

Exit mobile version