Aracı olanlara Şubat sonu müjdesi! Benzin motorin ve LPG’de geçerli indirim duyurusu: Ankara İstanbul İzmir akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarının dalgalı bir dönemde olması vatandaşların indirim kampanyalarını araştırmasına neden oluyor. Gelen son habere göre aracı olanlara Şubat sonu müjdesi verildi. Benzin, motorin ve LPG’de geçerli olacak indirim kampanyasını detaylarını İş Bankası açıkladı. İşte kampanyanın detayları ve Ankara, İstanbul, İzmir akaryakıt fiyatları

İş Bankası yaptığı açıklamasında akaryakıt fiyatlarında geçerli olacak indirim kampanyasının detaylarını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat ve 31 Mart tarihleri arasında yapılacak 250 TL ve üzeri 4. Yakıt alışverişlerinizde geçerli 60 TL MaxiPuan hediye edilecek.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

75 TL MaxiPuan sadece yakıt alımının en az birinin temassız Maximum Kart’ın Öde Geç özelliği veya Pazarama’daki Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması durumunda kazanılabilecektir.

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 4 Nisan 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

İSTANBUL

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20,39 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 20,54 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 11.73 TL

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 20,45 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 20,61 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11,99 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 20,76 TL

Motorin fiyatı: 20,95 TL

LPG fiyatı: 11,99 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 20,69 TL

Motorin fiyatı: 21,00 TL

LPG fiyatı: 11,79 TL

Exit mobile version