Emeklilere son çağrı: Yarın sona erecek! Maaşlarınıza göre ek ödeme yapılacak

Emeklilere güzel haber geldi. Şubat ayının sonuna kadar başvurmanız yeterli! Maaş promosyonlarında görülmemiş zam yapıldı. Emeklileri yakından ilgilendiren haberin detayları resmen netleşti. Maaşını taşıyıp 3 yıl boyunca aynı banka üzerinden maaş almaya söz veren emeklilere ek ödeme yapılacak. Ödemeler ise 3 iş günü içerisinde hesaplara geçirilecek. İşte detaylar..

Milyonlarca emekliyi sevindiren güzel haber geldi. 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapmanız yeterli olacak. Binlerce TL destek ödemesi yapılacak. Bunun için 3 yıl taahhüt vermeniz gerekiyor. Başvuru için farklı bir ek şart ise aranmıyor.

REKOR ARTIŞ YAPILDI

Emekli promosyon kampanyaları şubat ayı için güncellendi. Bankalar son dönemlerde peş peşe açıklama yaparak emeklileri bünyesine çekmek istiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında promosyon ödemelerinin güncellendiğini duyurdu.

Özel bankalar bile promosyon ödemelerinde güncelleme yaptı. 10 bin TL’ye kadar verilen promosyon ödemeleri bankalardan bankalara göre değişkenlik gösterebiliyor.

ÖZEL BANKALAR NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPIYOR?

Bankaların ne kadar promosyon ödemesi yapacağı merak konusu oldu. Özel bankaların promosyon ödemeleri de değişkenlik gösteriyor. Yapılan ödemelerin 8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiği belirtildi. Ödemeler için Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, Türkiye İş Bankası, Finansbank, Yapı Kredi Bankası gibi özel bankalarda emekli promosyon ücretleri kamu bankalarına göre çok daha yüksek olduğu ifade ediliyor.

 

Exit mobile version