BAŞVURULAR SONA ERİYOR: Belediyeye temizlik personeli ve işçi alınıyor! Sınavsız kamu işçisi alımı

Kamu kurumunda işçi olarak çalışmak isteyenler için İŞKUR üzerinden personel alımları yayımlanmaya devam ediyor. Gelen son habere göre belediye temizlik personeli ve işçi alacağını duyurdu. Başvurular ise bugün sona eriyor. Belediyeye yapılacak sınavsız kamu işçisi alımı için başvuru detayları ve merak edilenler haberimizde..

Belediye, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya işçi alımı yapacağını açıkladı. Yapılacak alımlarda ise başvuru şartları belli oldu. Yalova Belediyesi’ne yapılacak alımlarda alım yapılacak kadrolar şu şekilde:

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Yapılacak alımlarda kadro dağılımı 18 temizlik işçisi, 7 inşaat ustası, 5 vidanjör şoförü, 5 parke döşeme ustası, 40 ot kurutma işçisi ve 25 halkla ilişkiler personeli şeklinde olacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

Adayların kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvelik soruşturmasında olumlu sonuçlanması ve kamusal haklarından yoksun olmaması gerekmektedir.

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan erkek personel adaylarının askerlik hizmet görevini yerine getirmiş olması gerekmektedir.

Çalışmaya engel durumu olmayan ve en az ilkokul mezunu olanlar bu ilana başvuru yapabileceklerdir.

Adayların Sosyal Güvenlik Kurumunca yaşlılık malullük vb. Aylık almıyor olması şartı aranmaktadır.

Ayrıca 19 yaşından küçük olan ve 42 yaşını tamamlamış olanlar başvuru yapamayacaklardır.

Halkla ilişkiler personel alımı kadrosuna en az lise mezunu olanlar başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yapılacak alımlara ilişkin başvurular bugün sona erecek. Adayların başvurularını Rüstem Paşa Mahallesi Sema Sokak No: 9 /4 Yalova adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Exit mobile version