En az lise mezunları başvurabilecek! Devlet üniversitesine çok sayıda sözleşmeli alınıyor: Hafta sonları mesai yapabilecekler dikkat

Personel alımları 2023 yılında da hızla devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre en az lise mezunları için güzel bir ilan geldi. Devlet üniversitesine 31 sözleşmeli personel alınacağı açıklandı. KPSS puan şartının da arandığı personel alımında adayların hafta sonu mesai yapabileceği vurgulandı. Başvuruda bulunmak isteyenlerin bu şartlara dikkat etmesi gerektiği belirtildi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi personel alımına çıktı. En az lise mezunlarının başvurabileceği personel alımında adayların çeşitli meslekler için başvurabileceği belirtildi. Farklı meslekler için yapılacak alımlarda detaylar belli oldu.

BAŞVURU TARİHİ UZATILDI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi yaptığı açıklamasında kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 31 farklı kadro için alım yapacak. Başvurular 15 Şubat tarihinde sona ermişti. Ancak yaşanan deprem felaketi sebebiyle başvurular 27 Şubat tarihine kadar uzatıldı.

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Önlisans mezunu adaylardan; 2 tekniker alımı, 10 koruma ve güvenlik görevlisi alımı ve 2 şoför alımı,

Lise mezunu adaylardan ise; 1 teknisyen alımı, 2 bilgisayar görevlisi alımı ve 2 şoför alımı,

Lisans mezunu olan adaylardan ise 9 büro personeli alımı yapacağını duyurdu.

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Görevini yapmasına engel sağlık sorununun bulunmaması.

Türk uyruklu olmak.

Kamusal haklarından yoksun olmamak.

Askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

Lisans mezunları için P3, lise için P94 önlisans için ise P91 puan türlerinde KPSS sınavından en az 60 puan almış olmak.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Yayımlanan ilan için başvuruların 1 Şubat tarihinde başladığı belirtildi. Son duyuru ile başvurular 27 Şubat tarihine kadar uzatıldı. Adaylar başvurularını şahsen olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı 3. Kat Mehmet Sanlı Mah. Doğan Güreş Paşa Bulvarı No: 84 79000 Merkez/KİLİS adresine yapması gerekiyor.

Exit mobile version