Kamu kurumu duyurdu: Daimi olarak işçi alınacak! KPSS şartı ve yaş sınırı yok

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler için İŞKUR üzerinden yeni personel alımları yayımlanmaya devam ediliyor. Gelen bir son dakika haberine göre kamu kurumu duyurdu. Bünyesine daimi kadroda teknik personel alımı yapılacak. Alımlarda KPSS şartının ve yaş sınırının aranmadığı açıklandı. İşte detaylar..

Kuşadası Belediyesi bünyesine alım yapılacak. Adayların taşıması gereken şartlar ve başvuru bilgileri de ayrıca ifade edildi. Kamu kurumunda çalışmak isteyenler için başvurular 28 Şubat’a kadar devam edecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu kadroda en az 5 yıl süreyle deneyim sahibi olanlar başvuru yapabileceklerdir.

Adayların başvuru yapabilmesi için Türk Vatandaşı olması gerekmektedir. Farklı uyruklu adayların başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İmar uygulamaları konusunda deneyimli, CAD tabanlı yazılımlara hakim ve her ölçeğe uygun plan çalışması yapabilecek adaylardan başvuru alınacaktır.

Erkek teknik işçi adaylarının askerlik görevini yerine getirmiş olması veya herhangi bir nedenle muaf olmuş olması gerekmektedir.

Üniversitelerin Teknoloji Fakültesi veya Mühendislik Fakültesi, Üniversitelerin Harita Mühendisliği/Jeodezi/Fotogrametri bölüm mezunları başvuru yapabileceklerdir.

Adayların 3194 imar kanun hükümlerine vakıf olması istenmektedir.

Başvuru Sırasında Adaylardan İstenilen Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Fotoğraflı özgeçmiş belgesi, sabıka kaydı, yerleşim yeri belgesi, diploma örneği veya aslına uygundur yazılı fotokopisi, T.C. nüfus kartı veya kimlik kartı istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların 16 Şubat tarihinde başladığı ve 28 Şubat tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Şahsen ya da mail olarak yapılabilecek başvurular için adayların belirtilen adrese gitmesi gerekiyor. Adres şu şekilde: “Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Ege İşhanı numara 83/12 Kuşadası Aydın”

Exit mobile version