İstanbul depremi söylemleri ünlü piyanist Fazıl Sayı isyan ettirdi! Peşpeşe gelen uyarılara “Yeter! İnsan bir kere ölür, biz bin kere…”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olarak meydana gelen depremin ardından maddi ve manevi olarak oluşan hasar tüm Türkiye’nin el birliği ile sarılmaya çalışılıyor. Vatandaşlar bu süreçte devlet tarafından da desteklenirken korku ve panik hali tüm yurdu etkiliyor. Uzman görüşler İstanbul’da büyük bir deprem beklendiğini ifade ederken 20 Şubat tarihinde gerçekleşen iki farklı Hatay depremi paniği daha da artırıyor. Bu süreçte uzman görüşlerin söylemlerine karşı sinirlenen ünlü piyanist Fazıl Say açtı ağzını yumdu gözünü.

UZMAN YORUMLARI CANINA TAK ETTİ!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi ardından yaklaşık 2 hafta sonra 3 dakikalık aralarla Hatay’da 6.4 ve 5.8 şiddetinde iki büyük deprem daha meydana geldi. Uzun süredir konuşulan İstanbul depremi konusu yeniden gündeme getirildi. Deprem konusu üzerinde uzmanlığı bulunan bilirkişiler yeniden uyarı yaptı.

Sürekli olarak son dönemlerde televizyon haberlerinde ve sosyal medyada yaygınlaşan İstanbul depreminin yaklaştığını içeren paylaşımlar piyanist Fazıl Sayı artık çileden çıkardı ve uzun bir tweet paylaşarak “Anladık öleceğiz” diyerek sitemini dile getirdi.

OLAY OLAN O İFADELER…

Fazıl Say Twitter hesabı üzerinden sürekli olarak konuşulan İstanbul depremine yönelik artık sessiz kalamadı ve kendince şu sözleri ifade etti:

“Henüz bir deprem bitmeden bir yenisi başlıyor. Fakat o bitmeden bir sonraki konuşuluyor. Yeter artık! İstanbul depremi! İnsan bir kez ölür. Biz bin kez ölüyoruz. Bitik psikoloji ve çaresizlik içindeyiz. Peki ne olacak? 5 günde 3 milyon bina depreme dayanıklı hale mi gelecek? Anladık öleceğiz” dedi.

Exit mobile version