Fenomen isimden acı haber: Antalya’da evinin bahçesinde yanmış olarak ölü bulundu! Vücudunun tamamen yandığı tespit edildi

Sosyal medyada davul çalarken çekilen videoları ile resmen fenomen haline gelen 46 yaşındaki Handevi Gündoğan’dan acı haber geldi. Fenomen isim yalnız olarak yaşadığı Antalya’daki evinin bahçesinde yanmış bir şekilde cansız olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonrasında ünlü ismin vücudunun tamamen yandığının tespit edildiği açıklandı.

Düğünlerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlamaya çalışan ve Antalya Kepez’de tek başına yaşayan Handevi Gündoğan’dan acı haber geldi. Bu sabah yalnız yaşadığı evinin bahçesinde yanmış bir şekilde bulunan Gündoğan’ı komşuları buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Gündoğan’ın vücudunun tamamen yandığını ve hayatını kaybettiğini belirledi.

EN SON EVİNİN ÖNÜNDE ATEŞ BAŞINDA GÖRÜLMÜŞ

Handevi Gündoğan’ın cansız bedeni, yapılan incelemeden sonra Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Son olarak çevredekiler tarafından gece 02.30 sıralarında evinin önünde yaktığı ateşin başında görülen Handevi Gündoğan’ın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

“CESEDİ YANIK ŞEKİLDE BAHÇEDEYDİ”

Gündoğan’ın akrabası olan Neşet Andariman, olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, “Kimseye zararı olmayan çok iyi biriydi. Mahallede sevmeyen yoktu. Biz sabaha karşı ölüm haberini aldık. Cesedi yanık şekilde bahçedeydi” dedi.

 

Exit mobile version