Dolarda depremin yaşanacağı gün belli oldu: Selçuk Geçer açıklandı! Bakın 1 dolar kaç TL’den satılacak

Dolar fiyatlarında yaşanan dalgalanma uzmanların dikkatini çekiyor. Vatandaşlara önemli açıklamalarda bulunan uzmanlar özellikle 2 hafta daha beklenmesi gerektiğini ifade ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar kuruna ait önemli açıklamalar yaptı. İşte dolarda depremin yaşanacağı gün belli oldu! İşte detaylar..

Döviz kurundaki dalgalanmalar altın ve dolar kurundaki dalgalanmaların hızlanması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan ani düşüşler ve dolar kurundaki yükseliş üzerine uzmanlardan açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

 2 HAFTA DAHA BEKLEYİN

Para piyasaları uzmanı ekonomist Selçuk Geçer ise dolar için 2 hafta sonrasını işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Elinde doları olan vatandaşların 2 hafta daha beklemesi gerektiğini söyleyen Geçer tarih de verdi.

SELÇUK GEÇER’DEN TAHMİN AÇIKLAMASI

Ünlü ekonomist Geçer’in yaptığı tahmin açıklamalarına göre Türkiye2nin elindeki sıcak paranın tükendiğini belirtti. Dolar kurunda iki hafta içerisinde yükseleceğini söyleyen Geçer tahminlerini tek tek açıkladı.

Doların önümüzdeki dönemlerde 24-25 TL seviyelerini görebileceğini söyleyen Geçer, elinde dolar olan yatırımcıların diş sıkması gerektiğini belirtti.

Exit mobile version