WhatsApp kullanıcılarına beklenen müjde geldi! İOS cihazlara gelen yeni güncelleme ile uzun süredir beklenen özellik aktif edildi!

Android telefonlara yönelik yapılan uygulamalar iPhone tarafından İOS cihazları için güncellendi. WhatsApp’ın iPhone sürümündeki kullanımı uzun süredir beklenen o eksikliği de giderildi. iPhone kullanıcılarının dert yandığı o önemli özellik sonunda eklendi. Kullanıcılar uzun süredir bu konuda şikayette bulunuyordu. Sorun kökten hallolmuş oldu.

ÇOKLU GÖREV TANIMLANABİLECEK!

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp popülerliğini ilk sırada korumaya devam ediyor. Belirli aralıklarla yapılan güncellemeler sayesinde daha pratik şekilde kullanımı kolay hale geliyor. Yapılan son güncelleme sayesinde kullanıcılar görüntülü aramalarda resim içinde resim (PiP) adı verilen özelliği artık kullanabilir hale gelecek.

iPhone için yapılan son güncelleme sayesinde görüntülü aramalarda çoklu görev yeri kullanışlı hale gelecek.

BETA TESTİNDEN GEÇTİ!

iPhone kullanıcıları için tasarlanan bu yeni gelişmenin aslında geçtiğimiz yıl Aralık ayında duyurusunun yapıldığı biliniyor. Beta sürümünde test halinde olan bu özellik artık App Store’da yayınlandı. Son güncelleme ile beraber tüm WhatsApp kullanıcıları bu yenilikten faydalanabilir hale getirildi.

Yenilenen WhatsApp’ın güncel sürümü App Store uygulamasında iPhone kullanıcıları için 23.3.77 adı ile yayınlandı. Görüşme sırasında uygulama kullanılırken simge durumunda küçültülebilecek. Arka plandaki uygulamalarla o sırada vakit geçirmeye devam edilebilecek.

DİĞER YENİ GÜNCELLEMELER…

iOS kullanıcıları için gelen yeni özellikler arasında belge gönderiminde altyazı ekleme fırsatı da sunuldu. Grupları tek tek tanımlayabilmek için konu ve açıklama desteği eklendi. İstendiğinde kişiye özel avatar oluşturulabilecek. Bu sayede profil alanı kişiselleştirilebilecek. iPhone kullanıcıları bu özelliği aktif hale getirmek isteyenler “Ayarlar” kısmını kullanarak “Avatar oluştur” sekmesi üzerinden işlemlerini tamamlayabilecek.

Exit mobile version