Hande Erçel “Türkiye Tek Yürek” programından sonra açıkladı: Sosyal medyadan paylaştı: “Bilin istedim!”

Tüm Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını silebilmek için geçtiğimiz Çarşamba günü ortak yayında bir oldu. Pek çok ünlü isim canlı yayında telefonlara cevap vererek bağış topladı. Yayına katılan ünlü isimlerden biri de Hande Erçel’di. Türkiye Tek Yürek programından sonra sosyal medya üzerinden “Bilin istedim” diyerek açıklama yapan Erçel, hayranlarını duygulandırdı.

Ortak yayında Kıvanç Tatlıtuğ, Aslı Enver, Hülya Avşar, Ebru Gündeş gibi pek çok ünlü isim vardı. Yayınla olan isimlerden biri de Hande Erçel’di. Ünlü güzel canlı yayın sona erdikten sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

“BİLİN İSTEDİM..”

Erçel, yaptığı açıklamasında bağış telefonları alırken yoğunluktan dolayı bazı notlarını okuyamadıklarını ve bu notların bağışçılar ile kendisinde gizli kalmamasını istediğini ifade etti. Açıklamasını “Bilin istedim” diye yapan Erçel’i o paylaşımı:

“Yayındaki yoğunluk sebebiyle paylaşmaya fırsatım olmadı ama sadece bende kalmasın istedim…”

Küçücük kalplerine kocaman yürek sığdırmış bir çok çocuk aradı beni. Kumbarasını kırıp, bağışta bulunan, 11 yaşında lösemiyle savaşan güzel Yüsra aradı ve tedavisi için ayrılan bütçeden bağışladı…

Ve 17 şubat 2016 şehitlerimizden Uğur Fetih Özdemir ‘in 11 yaşındaki biricik oğlu, ona bağlanan aylığını bağışladı.

Sizi yetiştiren anne, babanın ellerinden öpüyorum. Sevgilerimi iletiyorum. Burada kalsın, bilin istedim…

 

Exit mobile version