Doğalgaz faturanızı düşürün! Tek dokunuşla evinizi sıcacık yapın: İşin sırrı belli oldu

Evinde doğalgazı olanlar için önemli bir duyuru yayımlandı. Gelen son biliye göre doğalgazla ısınanların yapacağı tek dokunuşla artık evleri sımsıcak olacak! İşin sırrı resmen belli oldu. Faturanızı ödemeden önce mutlaka kontrol etmeyi unutmayın. İşte detaylar..

Kış aylarının ortasında olduğumuz bu dönemlerde doğalgaz faturasının yüksek gelmesi vatandaşların hem belini hem de cebini bükmeye devam ediyor. Vatandaşlar çeşitli zorluklar altında bir de ısınma parası ödüyor.

Doğalgaz faturası ödeyecek olan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. İGDAŞ yaptığı açıklama sonrasında konunun detayları resmen belli oldu.

AÇIKLAMA YAPILDI

İGDAŞ yaptığı açıklamasında vatandaşların faturalarını daha kolay ödeyebilmeleri için şu açıklamayı yaptı:

“İGDAŞ, abonelerine yönelik fatura ödemelerinde tek çekim işlemlerde vade farksız kredi kartı taksit kampanyası için 16 banka ile anlaştı.1 Ekim 2022- 31 Mayıs 2023 dönemini kapsayan kredi kartına taksit kampanyasında taksit sayısı bankalara göre 2 ila 5 arasında değişiyor.

Halk Bankası, faturalar için 5 taksit fırsatı sunarken, Yapı Kredi ve İş Bankası 4; Albaraka, Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odeabank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans bankaları 3; Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank ise 2 taksit olanağı sunuyor”

PETEKLERİNİZ BU YÖNTEMLE SIMSICAK OLSUN

Çoğu kişi kombisini yüksek derecede yakmasına rağmen yeterli olarak ısınamamaktan şikayetçi. Uzmanlar işin sırrını açıkladı. Düzenli olarak yapılan petek temizliği peteklerden yüksek verim almanızı sağlayabilir. Peteklerin temizliğini kendiniz yapabileceği gibi bu işte uzman firmalardan da destek alabilirsiniz.

Exit mobile version