Gram altın 3 katına çıkacak! Uzman isim tarihini açıkladı: Gram altında bomba tahmin şoke etti

Gram altını olan vatandaşları sevindirecek bir tahmin açıklaması geldi. Küresel gelişmelere bağlı olarak sürekli dalgalı bir seyir izleyen gram altın dönemsel olarak kendi rekorlarını kırmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, yaptığı açıklamasında gram altının 3 katına çıkacağını söyledi. İşte o tarih ve tahminin detayları..

Altını olan ya da altın alacakların yakından takip ettiği tahminlere her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediliyor.  Gram altına ilişkin ilginç tahminler gelmeye devam ediyor.

GRAM ALTINI OLANLAR SEVİNDİ

Ünlü ekonomist Tuna Kaya’nın tahmini ise özellikle gram altını olanları sevindirdi. Çünkü Kaya, yaptığı açıklamasında gramın 3’e katlayabileceğini söyledi.

3 BİN TL’Yİ GÖREBİLİRİZ

Tuna Kaya, geçtiğimiz sene yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

“2023 yılında ons tarafı 3 bin doları görebilir. Altında önemli bir kırılmanın eşiğine geldik. Küresel riskler, enflasyon durumu… Altın, enflasyondan korunma anlamında büyük önem taşıyor. Bunun yanında dolar/TL’deki gelişmeler gram altını 2 bin liralara getirebilir. 2023 yılında ise 3 bin lirayı görebiliriz. Altın yatırım ve portföyde bulunması gereken araçlardan biri olarak dikkat çekiyor. Bu yüzden altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız”

Exit mobile version