Apple’ın yeni Beta sürümü görücüye çıktı! İOS 16.4 sürümü ile neler değişti?

Apple kullanıcıları için İOS 16.4 Beta sürümünü müjdeledi. Teknolojide çığır açan yenilikleri ile ön plana çıkan iPhone cep telefonları için yeni bir sürüm geliştirildi. İOS 16.4 sürümü henüz yeni kullanımı açık hale getirildi. Yapılan incelemelerde beklenen bazı özelliklerin getirildiği farklılıklar uygulandığı da dikkat çekti.

Apple’ın son versiyonunda açıklanan özellikler Türkiye’de iPhone kullanıcılarını da doğrudan etkileyecek gelişmeleri beraberinde sunuyor. iPhone cep telefonlarının daha yenilikçi ve fonksiyonel kullanılabilmesi için İOS 16.4 Beta sürümünün ikisinin büyük olması bekleniyor. Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada iPhone’larda 5G desteği sunulmaya başlanacağı ifade edildi. Bu yeni sürümle beraber ek aksesuarları kullanabilmekte kolay hale gelecek.

KULLANICI DENEYİMİ GELİŞTİRİLDİ!

Homekit adı verilen aksesuarların kullanılabilmesi ve gelişim sağlanabilmesi için Home adı verilen bir uygulama tasarlandı. İOS 16.4 sürümünde akıllı ev ürünleri ile uyumlu hale getirilebilmesi mümkün hale getirildi. Uyumsuzluk sorunu ortadan kaldırıldı. Bu yeni sürümü ile birlikte daha işlevsel hale gelecek. Apple’ın bu yeni versiyonu sayesinde kullanıcı deneyimi daha da gelişirken 31 farklı emoji ile sürüm yenilemesi de sağlanacak.

TÜRKİYE’DE İPHONE İÇİN 5G DESTEĞİ GELİYOR!

Paylaşılan verilere göre Apple iOS 16.4 Beta sürümü ile gelecek olan tüm özellikler fonksiyonelliği daha da artırıyor. Türkiye’de bulunan tüm iPhone’lar 5G desteğinden faydalanabilirken Apple müzik uygulamasında profil butonu görülebilecek. Farklı Apple ürünleri için kullanıcılara özel kılavuz oluşturuldu. “Ayarlar ve Kısayollar” bölümünde farklı yenilikler sunuldu.

PİL TÜKETİM ÖMRÜ GÖZLEMLENEBİLECEK!

Podcast uygulaması içerisinde yenilikler yapıldı. Safari’de Push bildirimleri alabilmek mümkün olacak. 3. taraf tarayıcı ve uygulamaları da bu yeni sürümünde ana ekranda yer alabilecek. iPhone 14 Pro ile Pro Max modellerinde Always-On adı verilen teknoloji kullanılabilecek. Bu sayede pil tüketim ömrü görülebilecek.

Exit mobile version