Acı haber: Hataysporlu Christian Atsu’nun cansız bedenine ulaşıldı! Günlerdir enkaz altında aranıyordu

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş depremi sonrasında acı kayıp haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen bir son dakika haberine göre uzun bir süredir enkaz altında aranan Hataysporlu Christian Atsu’nun cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı. Acı haberi futbolcunun menajeri Murat Uzunmehmet verdi.

EŞYALARI BULUNMUŞTU

Murat Uzunmehmet, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında ünlü futbolcunun bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini duyurdu.

Christian Atsu günlerdir enkaz altında aranıyordu. Son olarak eşyaları bulunmuştu.

ACI HABER GELDİ

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’nun acı haberi geldi. Menajeri Murat Uzunmehmet sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti”

SON SANİYE GOLÜNÜ ATTI, GİTMEKTEN VAZGEÇTİ

Hatayspor’da idari menajer Fatih İlek geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Christian Atsu, depremden önce Gaziantep FK ile yaptığımız maçtan önce, hocaya daha çok süre almak istediğini söyledi. ‘Takım bulursam ayrılabilir miyim?’ dedi. Volkan hoca da bu isteğini kabul etmişti. O maçta süre almadı; ama Kasımpaşa maçından sonra bileti vardı. Yurt dışına ailesinin yanına gidecekti. Kasımpaşa maçında hoca görev verdi ve Atsu çok iyi oynadı. Son saniye golünü de attı. Maçtan sonra o kadar büyük bir birliktelik oluşmuştu ki, Volkan hocanın onu kucaklaması, saha içi ve soyunma odasındaki sevinçleri gözümün önünden gitmiyor. Kader noktası burası.

“TAM ANLAMIYLA BİR TRAJEDİ OLDU”

Uçak bileti vardı; ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı coşkudan sonra ‘gitmeyeyim, burada kalayım’ dedi. En mutlu olduğu gün de depreme yakalandı. Akşam 23.00’te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa’ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu.” ifadelerini kullanmıştı.

Exit mobile version