CNN Türk spikeri istifa etti: Deprem haberlerini sunmuştu! “Kanalın tavrı ortada..”

Gazeteci ve spiker Cem Seymen CNN Türk’ten istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında deprem eleştirileri sebebi ile istifasının istendiğini ifade eden Seymen “Kanalın bu konudaki tavrı ortada” dedi. İşte detaylar..

6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen Kahramanmaraş depremine ilişkin yaptığı eleştirel paylaşımlar sebebiyle istifasının istendiğini ifade eden Seymen, kanaldan ayrıldığını açıkladı.

“İSTİFAMI İSTEDİLER, BEN DE VERDİM”

Seymen yaptığı açıklamasında, “Depremin ilk gününden beri tutumum belli, bunun da yaptığım paylaşımlardan anlaşılabileceğini düşünüyorum. CNN’in bu konudaki tavrı da ortada. Paylaşımlarımın ardından istifamı istediler, ben de verdim” dedi.

“İLK 3 GÜN ÇOK CANIM YANDI”

Depremden sonra sosyal medya hesaplarından deprem için önlem alınmadığını vurgulayan ve kurtarma çalışmalarının yetersiz olduğunu eleştiren Seymen sözlerine, “İlk üç gün gerçekten canım çok yandı. Hükümetin, devletin gücünün nasıl yetersiz kaldığını gördük” ifadelerini kullandı.

“YARDIM ÇALIŞMALARI BAŞLAMADI”

Seymen, çalışmaların başlamaması hakkında şunları söylemişti:

“Burası Hatay. Yardım çalışması başlamadı. Fotoğraflardan (AA) anlaşılıyor zaten. Türkiye’de servetine servet katan binlerce inşaat firması var. İş makinalarını bölgeye göndermeye başlasınlar. Binalar olduğu yerde çökmüş. Yani müteahhitlerin suçu ortada. Derhal tutuklanmalılar!”

Exit mobile version