ASELSAN 20 bin TL maaşla personel alımı: Başvurular başladı! ASELSAN KPSS’siz personel alım başvuru ekranı

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan ASELSAN personel alımları internet üzerinden araştırılıyor. Kurum, belirli dönemlerde internet sayfası üzerinden personel alımlarını duyuruyor. İlanlara göre ortalama 20 bin TL – 25 bin TL arasında maaş verilebileceği belirtildi. Başvurular ise online olarak başladı. ASELSAN KPSS’siz personel alım başvuru ekranı haberimizde

ASELSAN kendi bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personeller alacağını duyurdu. Personel alımı ve işçi alımı için gerekli şartlar ve hangi birimlere alım yapılacağı da ayrıca açıklandı.

En az lise mezunu adayların başvurabileceği belirtilen personel alımları, ilanlara göre değişkenlik gösterebiliyor. Peki, hangi meslekler için alım yapılacak?

ASELSAN HANGİ KADROLARA ALIM YAPACAK?

ASELSAN personel alımının hangi kadrolar için geçerli olacağı merak konusu oldu. ASELSAN personel alımının geçerli olacağı kadrolar şu şekilde:

“Proje yöneticisi, gömülü yazılım mühendisi, web ön yüz geliştiricisi, uçuş test mühendisi, sinyal işleme yazılım tasarım mühendisi, görüntü işleme mühendisi, iş analisti, uygulama sistemleri geliştirme uzmanı, bakım onarım mühendisi, demiryolu sinyalizasyon sistemleri mühendisi, video içerik üreticisi, kalite mühendisi, test mühendisi, sayısal donanım tasarım mühendisi, sistem mühendisi, java yazılım mühendisi, arayıcı başlık sistemler proje mühendisi, güdüm sistemleri proje mühendisi ve elektro optik entegrasyon mühendisi”

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ASELSAN personel alımı için başvuru yapmak isteyenlerin başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Ancak her ilan için başvuru şartları değişkenlik gösterebiliyor. Bu sebeple aşağıdaki link üzerinden size uygun ilanın şartlarını inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

ASELSAN ONLİNE BAŞVURU EKRANI

Exit mobile version