Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Herkesin tanıdığı bir isimdi! Ünlü rapçi kalp krizine yenik düştü: Hastanede hayatını kaybetti

Gelen son habere göre rap camiasının önemli isimleri arasında olan Maestro hayatını kaybetti. Berk Karadaş olarak bilinen Masestro geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Ünlü rapçinin tedavi amacıyla hastaneye kaldırıldığı ancak burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Detaylar haberimizde..

Maestro adı ile bilinen rapçi Berk Karadaş, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybetti. Genç ismin hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

YARIN DEFNEDİLECEK

Daha önceden Nicoderm ile yaptığı ‘Öldüğüm Gün’ü Müzikonair etiketi ile çıkaran 34 yaşındaki Maestro’nun vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Aktarılan son habere göre Berk Karadaş’ın cenazesinin yarın öğle namazından sonra Maltepe Merkez Camii’nde kılınacak olan cenaze namazından sonra defnedileceği açıklandı.

BERK KARADAŞ KİMDİR?

Gerçek adı Berk Karadaş olan ünlü rapçi, 1989 İstanbul doğumlu. 1999 yılında rap müzik dinlemeye başlayan ünlü isim, 2014 yılında ise ilk kaydını almayı başardı. Kadıköy Acil grubunda da yer alan ünlü isim, İstanbul Trip bünyesinde çalışmaya devam etti.