Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Ünlü sunucu Serap Paköz acı haber verdi: Açlık, susuzluk ve soğuğa daha fazla dayanamadı

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili birden etkileyen Kahramanmaraş depremi sonrasında acı haberi verdi. Ünlü sunucu Serap Paköz sosyal medyada yaptığı açıklamasında halasının daha fazla açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamadığını ve vefat ettiğini açıkladı. İşte detaylar..

NE OLMUŞTU?

6 Şubat tarihinde Türkiye büyük bir felaketle güne gözlerini açmıştı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6’lık büyük deprem sonrasında binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Ünlü sunucu Serap Paköz ise halasını kaybettiğini açıkladı.

İLK GÜNDEKİ AÇLIK, SUSUZLUK VE SOĞUKLUK..

Ünlü sunucu Serap Paköz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında “Canım halam Kahramanmaraş’taki depremin ilk 3 günündeki açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamayarak hayatını kaybetti” ifadelerini kullandı.

O SORU ÇİLEDEN ÇIKARDI

Bir sosyal medya kullanıcısı ise “Neden yardıma gitmediniz peki doyurmadınız?” sorusuna sinirlenen Serap Paköz, “Orada mıydınız? Orada mısınız? Akrabalarım ve diğer depremzedeler için neler yaptığımı ve yapmaya devam ettiğimi nereden biliyorsunuz? İlan etmek, bunu aleme duyurmak zorunda mıyım?” diyerek tepki gösterdi.