Akaryakıta öyle okkalı bir zam geldi ki: Önceden almayan çok pişman oldu! Çifte zam.. Ankara İstanbul İzmir yeni fiyatlar

Geçen hafta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında akaryakıta gelmesi beklenen zammın iptal edildiği açıklanmıştı. Ancak dün geceden itibaren geçerli olmak üzere hem motorin hem de benzine rekor zam yapıldı! Peki, yeni akaryakıt fiyatları ne oldu? İşte 14 Şubat Ankara İstanbul İzmir güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları herkesin de bildiği gibi hem petrol hem de döviz kurunda meydana gelen değişmelere bağlı değişmeye devam ediyor. Bu kapsamda benzin ve motorin fiyatlarına da zam gelmeye devam ediyor. 8 Şubat Çarşamba günü benzin ve motorine indirim yapılmıştı. Bir gün sonra ise zam haberi gelmişti. Ancak deprem sebebi ile zam iptal edildi.

FİYATLAR GECE DEĞİŞTİ

Ancak dün gece yarısı fiyatlar yeniden değişti. Yeni gelen zam sonrasında önceden akaryakıt almayan vatandaşlar çok pişman oldu!

BENZİN VE MOTORİNE REKOR ZAM

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubuna 1,11 TL, motorin grubuna ise 1,21 TL fiyat artışının yapıldığı açıklandı. Sektör temsilcileri yine bu zammında iptal edilmesini bekliyordu. Ancak zam pompa fiyatlarına gece yarısı yansıtıldı.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (14 ŞUBAT 2023 SALI )

İSTANBUL

Benzin: 20,89 TL

Motorin: 21,25 TL

ANKARA

Benzin: 21,14 TL

Motorin: 21,49 TL

İZMİR

Benzin: 21,06 TL

Motorin: 21,56 TL

Exit mobile version