Telefonu tutuş şeklini karakterinizi açığa çıkarıyor: Serçe parmağınız telefonun altındaysa..

Telefon tutuş şeklinin karakterinizi yansıttığını biliyor muydunuz? Telefonunuzu kullanma şekliniz aslında sizin kişiliğiniz hakkında pek çok ipucu veriyor olabilir. Pek çok kişi telefonunu tek elle tutar, serçe parmağını aşağıya koyar ya da iki eliyle birden tutar. Peki, siz telefonu nasıl tutuyorsunuz? İşte telefon tutuş şekline göre kişilik testi:

Artık cep telefonu kullanmayan insanların sayısı neredeyse yok denecek kadar az. Hayatımızın hemen hemen her alanında kullandığımız telefonu tutma şeklimiz karakterimizi ortaya çıkarıyor. Telefonu tutmanın 4 farklı yolu bulunuyor. Bu yolların her birinin ise farklı anlamları var.

TELEFONU TEK ELLER TUTMA VE İŞARET PARMAĞININ TELEFONUN ALTINDA OLMASI

Uzmanların değerlendirmesine göre bu kişiler dertsiz tasasız ve kendine güvenen kişiler. Sızlanan ya da şikayet edenleri sevmez. Başınıza tahmin etmediğiniz bir olay gelse bile siz bundan ders alabilecek birisiniz.

TELEFONU İKİ ELLE TUTMA VE TEK BAŞPARMAĞINI KULLANMA

Telefonunuzu kullanmak için iki elinizi kullanıyor ancak ekran için sadece bir başparmağınızı kullanıyorsanız, bu sizin sezgisel, pragmatik ve bilge olduğunuzu gösteriyor. Hayatı dikkatli yaşıyorsunuz. Risk almaktan da çekiniyorsunuz. Bu kişiler sevecen, empatik ve çabuk aşık olabilen kişilerdir.

TELEFONU İKİ ELLE VE TEK PARMAKLA TUTMA

Kaydırmak için telefonunuzu iki elinizle ve başparmağınızla tutarsanız, bu sizin çok yönlü ve zeki olduğunuzu gösterir. Değişiklikleri memnuniyetle karşılıyorsunuz. Genellikle güçlü ve enerjik dolusunuz.

TELEFONU TEK ELLER TUTMA VE İŞARET PARMAĞINI KULLANMA

Telefonu tek eller tutarken, diğer elinizin işaret parmağını kullanıyorsanız, bu sizin yaratıcı, spontane olduğunuzu gösterir. Hayal gücünüz zengin ve parlak fikirleriniz var. Romantik bir partner olabilirsiniz. İlk hareketi yapmayı seviyorsunuz ancak jestlere de incelikle karşılık verirsiniz.

Exit mobile version