Emeklilere şubat ayında verilecek ödemeler belli oldu: Maaşa göre en az 5.250 TL yatırılacak! Başvuran 3 gün içinde parasını alacak

Emeklilere güzel haberler peş peşe geliyor. Gelen son habere göre bankalar promosyon ödemelerinde yenilikler yapmaya başladı. Emeklilere şubat ayında verilecek ödemeler belli oldu! Maaşa göre en az 5.250 TL ödeme yapılacak. Başvuru yapılması halinde de 3 iş günü içerisinde ödemeler hesaplara aktarılacak.

Geçen yıl milyonlarca emekli promosyon ödemelerin yükselmesiyle maaş bankalarını değiştirmeye başlamıştı. Yeni bir açıklama da İş Bankası tarafından yapıldı. İş Bankası yaptığı açıklamasında emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını o bankadan alma sözü veren emeklilere 5.250 TL tutarında ödeme yapacağını açıkladı.

PROMOSYON RAKAMLARI GÜNCELLENİYOR

Şubat ayı emekli promosyon kampanyasına ilişkin rakamları resmi web sayfası üzerinden açıklayan banka detayları da aktardı.

YAPILACAK ÖDEMELERİN MİKTARI

ÖDEMELER 3 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE YAPILACAK

Banka yaptığı açıklamasında ödemelerin 3 iş günü içerisinde yatırılacağını, “Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir” şeklinde ifade etti.

Exit mobile version