Sigara tiryakileri dikkat! Şubat ayı zamlı sigara fiyat listesi: En düşük sigara kaç TL?

Yeni yıla girilmesi ile birlikte pek çok kaleme peş peşe zam geldi. Sigara fiyatlarına yapılan zam kısa süre içerisinde bir miktarı geri çekilmişti. Bunun üzerine sigara tüketenler güncel sigara fiyatlarını merak ediyor. 2023 Şubat ayı güncel sigara fiyat listesi haberimizde!

Alkol ve tütün ürünlerine dönemsel olarak zamlar gelmeye devam ediyor. Öyle zamlar yapıldı ki, vatandaşların bir kısmı sigara içmeyi bıraktı. Yılbaşından sonra gelen sigara zammı sonrasında ilk defa indirim haberi gelmişti. Ancak sigara fiyatlarına yeni bir zam geleceği iddia edildi. Peki, sigara fiyatlarına yeni zam geldi mi? Şubat ayı zamlı sigara fiyat listesi nasıl?

2023 ŞUBAT AYI SİGARA FİYAT LİSTESİ

Şubat ayı içerisinde sigara fiyat listesinin değişeceği iddia ediliyor. Henüz sigara zam gelmedi. Yılbaşında sigaraya gelen zamdan sonra 1 TL tutarında çeşitli gruplara indirim yapılmıştı.

EN YÜKSEK VE EN DÜŞÜK SİGARA FİYATLARI

Ülkemizde en çok merak edilen ürünlerin başında sigara fiyatları geliyor. Son olarak fiyatların değişmesi ile birlikte en düşük sigara ve en yüksek sigara fiyatlarında birtakım değişiklikler oldu.

En uygun sigara fiyatı 29,5 TL olarak satışa çıkarken, en yüksek sigaranın fiyatı ise 48 TL’ye yükseldi.

Exit mobile version