Milyonlarca kişiye duyuruldu: 500 TL doğal gaz desteği veriliyor! Paranızı hemen alabilirsiniz

Milyonlarca kişiye güzel haber verildi! 500 TL doğal gaz desteği verildiği açıklandı. Vatandaşların yüzünü güldürecek güzel haber geldi. İhtiyaç sahibi ailelere 500 TL’lik desteğin verileceği duyuruldu. Detaylar haberimizde..

Kış ayının etkisinin hızlı bir şekilde bastırması sonrasında belediyelerden peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

DESTEK ÖDEMELERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Dar gelirli ailelerin ekonomik açıdan kalkınmalarını sağlamak için yürütülen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Belediye başkanı yardım ödeneğinin yapılacağını açıkladı. Detaylar da belli oldu. İşte merak edilenler..

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLADI

Doğal gaz destek ödeneğine ilişkin son detayı bu sefer Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tarafından geldi. Şimşek yaptığı açıklamasında 2 bin kişiye 500 TL doğal gaz desteği verileceğini açıkladı. Detayları da sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

BUGÜN KARARA BAĞLANDI

Belediye Başkanı yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Dün belediye meclisinde sunduğum, sosyal yardım alan 2000 vatandaşımıza 500 TL nakdi yardım düşüncemiz bugün karara bağlandı. Soğuk kış günlerinde hepimizin gündeminde olan ısınma sorununu bu vesileyle çözüme kavuşturacağız. Gölbaşı’mıza hayırlı olsun. Biz büyük bir aileyiz”

Exit mobile version