Taha Duymaz’dan haber var: Taha Duymaz enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz öldü mü?

6 Şubat sabah 04.17’de meydana gelen Kahramanmaraş depreminde ailesi ile birlikte göçük altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’la ilgili son gelişmeler takip ediliyor. Şarkıcı Derya Uluğ ve Dilan Polat Instagram üzerinden son gelişmeleri aktarıyor. Taha Duymaz’dan haber olduğu duyuruldu. Derya Uluğ, yaptığı açıklamasında AFAD’ın bölgeye geldiği ve vinçlerle enkaz üzerinden çalışmalara başladığını ifade etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık büyük deprem 10 ilimizde ciddi yıkımlara neden oldu. 12 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybederken onbinlerce vatandaşımız yaralandı.

Sosyal medyada yaptığı yemek videoları ile ünlenen fenomen Taha Duymaz ve ailesi de depremde göçük altında kaldı.

BİNANIN ÜZERİNE BİR BİNA DAHA YIKILMIŞ

Derya Uluğ, sosyal medya hesabından Taha Duymaz’ın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığını ve büyük vinçlere ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Sabaha karşı bir video yayınlayan Uluğ, “Biz şu an Taha Duymaz ile ilgili bilgi vermek istedik size. Mustafa Burak’la konuşuyor. Biz oraya vinç ve operatör yönlendirdik” dedi. Konuyla ilgili konuşan iş insanı Mustafa Akan, “Taha Duymaz’ın olduğu binanın üzerinde bir bina daha varmış. CZN Burak orada zaten. İrtibata geçtik. Bir binayı kaldırırken diğerinin tutulması lazım. Vinç bekliyoruz. İnşallah olacak. Saat 8-9 gibi. Vinçler gelecek” ifadelerini kullandı.

“AFAD GELDİ, ÇALIŞMALAR BAŞLADI”

Derya Uluğ yaptığı son paylaşımında AFAD ekiplerinin o bölgeye gittiğini ifade ederek şunları dedi:

“Bu binada, Taha Duymaz’ın kendisi, kardeşi Melek Duymaz ve Umut Duymaz, halası, eniştesi ve komşuları var. Herkesten yardım istiyorum. Taha’nın olduğu enkaza AFAD geldi, çalışma başladı arkadaşlar. Şu an gelen kesin ve et bilgi. Orda zorlu bir süreç var. Dualarınızı eksik etmeyin”

Exit mobile version