Acil karar alındı: O illere araç girişleri durduruldu! 48 saat boyunca yasaklandı

Az önce bir son dakika haberi geldi. Gelen son bilgiye göre Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman illerine araç girişleri 2 gün boyunca durduruldu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada bölgeye sevkiyatın yapılabilmesi için Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman illerine araçlar giremeyecek.

Konuya ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay tarafından yapıldı. Oktay, yaptığı açıklamasında, “Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay’a işi olmayan araçların girmesini durdurmuş durumdayız.” dedi.

ARAÇ GİRİŞLERİ DURDURULDU

Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgeye sevkiyatların daha rahat bir şekilde yapılabilmesi için Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman bölgesine araç girişleri durduruldu.

SAAT 11.00’DE DURDURULDU

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afete ilişkin yapılan sevkiyat araçları ve görevli araçlar hariç bu üç il girişin saat 11.00 itibarıyla durdurulduğunu duyurdu.

OTOYOL AÇILDI

Deprem yüzünden zarar gören TAG Otoylu ulaşıma açıldı. Karayolları’ndan yapılan son açıklamada, Gaziantep’e erişimi sağlayan yolda herhangi bir sorunun olmadığı belirtildi.

Exit mobile version