Yalı Çapkını 21. Bölüm fragmanı: Seyran Pelo’yu yaka paça yalıdan kovmuştu! Yer yerinden oynadı

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yalı Çapkını dün izleyenleri ekranlara kilitlemişti. Yalı Çapkını 21. bölüm fragmanı da diziyi izleyenler tarafından yakından araştırılmaya başlandı. Dizinin son sahnesinde Seyran yalıya geri dönmüş, Pelo’yu hala yatak odasında görünce yaka paça kovmuştu. İzleyenlere “Oh be” dedirten sahne sonrasında yaşanacaklar merak konusu oldu. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yalı Çapkını 20. Bölüm ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin daha önceki bölümlerde Ferit’in Sultan ile yaklaşması herkesi şoke etmişti. İddiaya göre Sultan’ın küçük oğlunun Ferit’ten olduğu ortaya çıkacak. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak?

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI?

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yalı Çapkını 21. Bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı soluğu hastanede alır. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.

Exit mobile version