Zamlı maaş öncesi kurum çalışanlarına 29 bin TL promosyon müjdesini verdi!

Memur ve memur emeklisine yönelik yeni yıl ile birlikte %30’luk zam uygulandı. Çalışanların promosyon ücretlerinde rekor artış beklenirken sevindirici haber o kurumdan geldi. Üstelik zamlı maaşlar öncesinde yapılan bu müjdeli haber kurum çalışanlarını da memnun etti.

%30’luk memur ve memur emeklisi zammı sonrası kurumlar yeni promosyon sözleşmelerini hazırlamaya başladı. bankaların rekabet süreci ödenecek promosyonda rekor rakamları beraberinde getiriyor. Özel sektör ve kamu kurumlarında çalışanları sevindirecek bu gelişme 2023 yılının ilk aylarında çalışanları da memnun edecek.

PROMOSYONLAR 40 BİN TL’Yİ AŞTI!

Kurumsal çalışanlara yönelik ödenen promosyon rakamları Bakanlıkların ya da kurumların personellerine ödediği en düşük rakam 20.000 TL civarında. Bu rakam 40.000 TL’nin üzerine dahi çıkabiliyor. Memurların kendi bünyesinde çalışmasını isteyen bankalar ise bu rakamlarda ciddi yükseliş ortaya koyabiliyor.

Geçtiğimiz yıldan bu yana bankaların rekabeti sonrası elde edilen en yüksek promosyon rakamı 41.500 TL’yi gördü. Son rekor rakam ise yapılan yeni güncelleme sonrası Şanlıurfa’dan geldi. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çalışanlarına yönelik yeni zamlı maaş öncesi promosyon müjdesi verildi.

HER ÇALIŞANA 29 BİN TL ÖDENECEK!

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Her çalışan için 29 bin TL ödeneceği” söylenildi. Açıklamanın devamında: “Ödenecek 25.200 TL tek seferde nakit olarak çalışanlara sunulacak. Geriye kalan 3.800 TL ise para puan olarak hesaplara aktarılacak. Yenilenmiş promosyon rakamları yakında çalışanların hesaplarına yatırılacaktır” denildi.

Devlet kurumları ya da özel kurumlarda yapılan promosyon anlaşmaları sonucunda açıklanan yeni rakamlar şu şekilde oldu:

Exit mobile version