EkonomiEditörün SeçtikleriGündem

Acil nakit ihtiyacı olanlara dev müjde: Faizsiz kredi verilecek! 28 Şubat’a kadar başvuranlar yararlanabilecek

Acil paraya ihtiyacı olanlara güzel haber verildi. Akbank yaptığı açıklamasında ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Banka yaptığı açıklamasında yüzde 0 faizle kredi vereceğini açıkladı. Kampanyanın detayları açıklanırken, son başvurunun 28 Şubat olduğu duyuruldu. İşte detaylar..

Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirdi. Yaptığı açıklamasında 10 bin TL’ye varan nakit avans vereceğini duyurdu. Yüzde 0 faizle verilecek olan 10 bin TL kredi kampanyasında taksitli ödeme seçeneğinin de olacağı açıklandı.

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Kampanyadan 1 Şubat ve 28 Şubat tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan Akbanklılara verilecektir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 20.03.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Diğer tüm detayları öğrenebilmek için Akbank’ı ziyaret edebilirsiniz.

31 MART TARİHİNE KADAR FAYDALANABİLİRSİNİZ

20.03.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.03.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.