Müge Anlı’da şoke eden itiraf: Sapık Sinan olayında gelişme! Kayıp Arife Gökçe’nin kocası açıkladı..

Ortalardan kaybolan ve bir dönem Türkiye’nin gündeminde olan kayıp Arife Gökçe olayı hala merak konusu. Haber alınamayan Arife Gökçe’nin kocasından şaşırtan bir açıklama geldi. Vatandaşlar katilin Sapık Siann olduğunu belirtirken, gelen açıklamalar şoke etti.

Müge Anlı’nın programında gündemi meşgul eden Sinan Sardoğan bir süre önce çocuk istismarından doalyı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 65 yaşındaki Arife Gökçe’nin kaybından sorumlu olan Sardoğan hakkında şaşırtan bir gelişme ortaya çıktı. İddiayı uyanlar şoke oldu.

SAPIK SİNAN OLAYINDA YENİ İDDİA ORTAYA ATILDI

Arife Gökçe’nin kaybı için eşi Müge Anlı’nın kapısını çalmıştı. Aylardır kayıp olan kadının kaybından Sinan Sardoğan sorumlu tutulmuştu. Sinan Sardoğan Müge Anlı’da yaptığı açıklamalarla herkesin tepkisini de çekmişti.

HALA BULUNAMADI

Açıklamaları ve yaşlı kadınları taciz etmesi ile tepki çeken Sinan Sardoğan bir çocuğu istismar ettiği gerekçesi ile geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı. Gökçe’nin ise hala bulunamadığı belirtildi.

“OLAYI ŞÜPHELİ SİNAN’IN ÜZERİNE YIKARIM DİYE DÜŞÜNÜYORLAR”

Çaresiz bir şekilde bekleyişine devam eden Fikri Gökçe adalete güvendiğini söyledi. Eşinin bulunmasını isteyen Gökçe, “Mesaj atıyor diye olayı şüpheli Sinan’ın üzerine yıkarım diye düşünüyorlar. Sinan’ın bu olayda gözetleyici olduğunu söyleyen Fikri Gökçe, Suç Sinan’ın üzerinde kalır, ben de bu arada kurtulurum’ böyle bir şey yok. Ben de bunları inşallah öğreneceğim.” diyerek kafaları karıştırdı.

Exit mobile version