Bir zamanların efsane futbolcusu yaşam mücadelesi veriyor! Ersen Martin’in hastaneden gelen görüntüleri…

Sevilen futbolcu Ersen Martin’den üzen görüntüler geldi! Beşiktaş ve Trabzonspor’da bir zamanlar forma giyen yıldız futbolcu hastanede yaşam mücadelesi veriyor!

Bir zamanların oldukça sevilen futbolcularından biri olan Ersen Martin, şuan da hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Ersen Martin, yoğum bakımdan çıkarak hayata tutunmaya çalışıyor.  Bir zamanların efsane golcüsü, hayatla mücadele ediyor.

Ersen Martin, Trabzon ve Beşiktaş forması giyen futbolculardan biri. Aynı zamanda eski milli futbolcu olan Ersen Martin, son görüntüleriyle yürekleri burktu.

GEÇEN YIL KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Beşiktaş ve Trabzonspor’da forma terleten eski Milli futbolcu Ersen Martin, sevenlerini üzdü. Ünlü futbolcu hastaneden gelen görüntüleriyle yürekleri burktu. Aort damarı yırtılmış olan eski milli futbolcu Ersen Martin, şu günlerde yoğun bakımda yaşama tutunmaya çabalıyor.

Oldukça sevilen efsane futbolcu sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Ersen Martin, şu sıralar attığı gollerle değil hayatta kalma mücadelesiyle gündeme geliyor. Trabzonspor ve Beşiktaş forması giyerek yeşil sahalarda top peşinde koşan efsane isim, aylar öncesinde kalp krizi geçirmişti.

UZUN SÜREN YOĞUN BAKIM SÜRECİ

Aynı zamanda eski milli futbolcu olan Ersen Martin, aylar önce geçirdiği kalp krizi sonrasında başka bir sağlık sorunuyla daha karşılaştı. Yıldız isimin kalp krizi sonrasında aort damarında yırtık olduğu ortaya çıktı.

Sevilen golcü Ersen Martin, geçtiğimiz 2022 yılının Mayıs ayı içerisinde kalp krizi geçirdi. Kalp krizi sonrasında hastanede aort damarında yırtık meydana geldiği anlaşıldı. Uzunca bir zaman Ersen Martin, yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımda tedavi altında kalan eski futbolcu, gelen görüntüleriyle sevenlerini üzdü. Ersen Martin’den gelen fotoğraflar sonrasında sevenlerinin yürekleri burkuldu.

Yoğun bakım tedavisi oldukça uzun süren Ersen Martin, geçtiğimiz zamanlarda yoğun bakımdan çıkmayı başardı. Bir zamanların efsane futbolcusu artık reaksiyon verebiliyordu. Geçirdiği kalp krizi sonrasında reaksiyon vermeye başlanıldığı öğrenildi.

Aynı zamanda Denizlispor’da gol kralı olan eski futbolcu Ersen Martin, üç kez milli takıma seçildi, kariyerinde 372 maç içinde 101 gol attı ve 27 asist gerçekleştirdi.

Exit mobile version