Genel

Küçük çocuk koyun otlatırken dehşet anlarını yaşadı! Biri buna dur demeli!

Başıboş köpek saldırısı bu kez 12 yaşındaki Kemal Atak’ı canından edecekti. Aksaray’da kardeşleriyle birlikte koyun otlatmak için evinden ayrılan 12 yaşındaki çocuk kabusu yaşadı. Az daha canından oluyordu. Kardeşlerinin bir anlık refleksi hafif yara alarak hayata tutunmasını sağladı.

Aksaray’ın Altınkaya köyünde yaşamlarını sürdüren ailenin 6 çocuğu bulunuyordu. 4 kardeşi ile beraber koyun otlatmak için Pazartesi günü evinden ayrılan Kemal Atak hayatının şokunu yaşadı.

Sahipsiz şekilde etrafta dolaşan bir Pitbull tarafından saldırıya uğradı. Uğradığı saldırı sonrasında hemen hastaneye kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan çocuğun yüzünde ve ayaklarında yaralanmalar olduğu söylendi.

KORKU DOLU ANLARI KENDİ ANLATTI!

Talihsiz olayı yaşayan çocuk henüz 7.sınıf öğrencisiydi. Verdiği ifadeye göre: “Evimizin yakınlarında kardeşlerimle koyun otlatıyordum. Başıboş bir haldeki pitbull cinsi köpek bize saldırdı” dedi. Ardından ekledi: “Kardeşlerim orada olmasaydı daha kötü şeyler olabilirdi. Köpeğin boğazında bulunan ipi çeken kardeşlerim sayesinde sadece ayaklarımı ısırdı.”

BABASI SORUMLULARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU!

Ayakları ve yüzü feci şekilde yaralanan çocuk yapılan ihbar üzere jandarma ve sağlık ekipleri tarafından en yakındaki Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 6 çocuğa sahip olan Zeki Atak konu üzerine: “Biri buna dur! demeli…Bu sefer bu çocuğuma saldırdı. Daha önceden başkaları bunu yaşamıştı. Başıboş köpekler sorumsuzca kendi başlarına bırakılmamalıdır.”

Baba Zeki Atak köpeği bırakan kişilerden şikayetçi oldu. Yakın zamanda yaşanan olaya atıfta bulunarak: “Van’da 10 yaşındaki bir çocuk başıboş köpek saldırısı sebebiyle vefat etmişti” diyerek konunun ciddiye alınması gerektiğini de bir kez daha hatırlattı.