Teknoloji

Apple analisti yeni İpad tasarımını açık etti! İş hayatı kolaylaşacak!

Apple analisti uzun süredir beklenen ve takipçileri tarafından gözlenen o haberi açıkladı. İddia niteliğindeki o yeni gelişme şimdiden beklentiyi arttırdı. Apple’ın ünlü analisti Ming-Chi Kuo önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda analiz Apple’ın yeni tablet versiyonu hakkında da ipuçları verdi.

O paylaşımda çok sayıda İddaa yer alıyordu. Özellikle iPhone 15, Apple Watch ve MAC versiyonlarında yapılacak değişiklikler gündemde. Teknoloji analistlerinin gözü kulağı uzun süredir bu haberdeydi. Konu üzerine Apple’ın analisti Kuo, hiç kimsenin beklemediği o İpad modeli için önümüzdeki yılı işaret etti.

ÜNLÜ ANALİST SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Yapılan paylaşımda Kuo, Apple’ın önümüzdeki yılın başlarında katlanır versiyon iPad’i piyasaya süreceğini ifade etti. Ünlü analist tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında tek satır, uzun süredir bekleyen Apple kullanıcılarını heyecanlandırmaya yetti. O paylaşımda: “2024’te katlanır iPad konusunda eminim” diyordu. Bu yeni model için sevkiyatların artacağından emin olduğunu da ifade etti.

Ünlü analistin söylemine göre 2024 yılının başlarında katlanabilen iPad modeli seri üretime girecek. Bununla beraber iPad mini modelinin de satışa sunulması beklentisi şimdiden oluştu.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPMADI!

Analist Kuo konu ile ilgili çok detaylı bilgilendirmede bulunmadı. Bu açıklaması birkaç yıldır konuşulan ve teknolojik ürün tasarımında şirketlerin açıkçası fonksiyonel bulmadıkları bir altyapıyı barındırıyor. Hayranları tarafından ise heyecanla bekleniyor. Apple konu üzerine henüz bilgi paylaşımında bulunmadı. Beklendiği gibi önümüzdeki yıl itibariyle katlanabilir iPad modeli sevkiyata sunulursa bu dev markanın ilk katlanır teknolojik ürününün tasarlanması anlamına gelecek.

Yeni katlanır modelin hafif ve dayanıklı olması ve özellikle karbon fiber destekli olması bekleniyor. Tasarımın genel özellikleri ya da fiyat üzerinde ipucu olabilecek bir bilgi paylaşımında bulunmadı.