Gündem

Vahşi cinayetin sır perdesi aralandı! Şüpheli en yakını çıktı! Canlı yayında ağzından kaçırdı!

Uzun süredir polisler tarafından aranan, kayıplara karışan ve ardından cesedi bulunan genç kadının ölümünün perde arkası aralandı. Kadını aramak için ailesi Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programına kayıt oldu. Kısa sürede ilgiyi toplayan olayın arka yüzü ise yine canlı yayında ortaya çıkarıldı. İzleyiciler ve stüdyoda bulunanlar bir anda buz kesti.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan Mine Kocadağ geçtiğimiz yılın Ağustos ayında bir anda ortadan kayboldu. Bulunduğu mahallede ve çevrede geniş çaplı araştırma yapılmasına rağmen ulaşılamamıştı. Ta ki eşi canlı yayında bu durumu itiraf edene kadar.

Büyük bir soğukkanlılıkla kadına yaptıklarını detaylıca anlatan adam polise verdiği ifadesinde iki gün boyunca eşinin cesedini oturdukları evde bazada sakladığı ortaya çıktı. Ardından çuvala koyarak araba bagajına yerleştirmiş ve bir otelin yakınlarındaki toprak alana gömmüştü.

ÇALIŞTIĞI OTELİN BAHÇESİNE GÖMDÜ!

Cinayet şüphelisi olarak katıldığı televizyon programında her şeyi itiraf eden kadının eşi Mithat Kocadağ canlı yayında apar topar tutuklanarak karakola götürüldü. Canlı yayın ihbar niteliğinde kabul edildi. 18 Ağustos akşamından itibaren etrafta görülmeyen kadın aradan geçen ayların ardından bulunamamıştı. Korkunç cinayetin arka planı ise karakolda aydınlandı. Adam o geceyi tek tek anlattı.

Çiftin arasında yaşanan bir problemden kaynaklı tartışma büyümüş ve kavga sırasında eşini itip yere düşürmüştü. Daha sonra öldüğünü fark etti. Fakat iki saat boyunca ona hiç dokunmadı. Ardından çalıştığı otelin yakınlarındaki bir bahçe alanına eşini gömdü ve işinden istifa etti.

KATLETTİĞİ EŞİNİ CANLI YAYINDA ARAMAYA GELDİ!

Karakoldaki ifadesi akıllara durgunluk verdi. Adam gece saat 03:00 sularında mutfakta eşiyle tartıştı. Kadın yere düşüp öldüğünde 2 saat boyunca hiç dokunmadı. Ardından onu havluyla sildi. Yatak odasındaki bazanın altına kaldırdı. Duşa girdi. Ardından işe gitti. 2 gün boyunca hiçbir şekilde ona dokunmadı. 2 günün ardından kardeşinin arabasının bagajına koyarak çalıştığı yerin yakınındaki sera alana gömdü ve işinden istifa etti.

Bu olayın yaşanmasının ardından adam polise giderek eşinin kaybolduğunu söylemişti. Ondan şüphelenenler olsa da her şeyi reddetmişti. Şüpheli olduğunu fark ettirmemek için de canlı yayında yakınlarıyla beraber onu aramaya gelmişti.