DünyaEditörün SeçtikleriSpor

Grip olduğunu zannetti: Doktora gidince genç futbolcu şoke oldu! İki bacağı da birden kesildi

Grip belirtileri pek çok hastalıkla karıştırılabiliyor. Gelen bir son habere göre doktora giden genç futbolcu hayatının şoku ile karşılaştı. Grip olduğunu zannedip doktora 21 yaşındaki genç futbolcunun iki bacağı birden kesildi. Detaylar haberimizde

İngiltere’de 21 yaşındaki amatör futbolcu Lewi Devey, yaşamış olduğu belirtileri grip zannetti. Doktora giden genç futbolcuya belirtileri sebebi ile zatürre ve influenza B teşhisi konuldu. Ancak yapılan müdahalelere rağmen bir türlü düzelmeyen ve durumu ağırlaşan futbolcu iki bacağını kaybetti.

KAN ZEHİRLENMESİ VE ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ TEŞHİSİ KONULDU

Durumu ağırlaşan futbolcu 31 gün boyunca ventilatöre bağlı kaldı. Uyutulan Lewi Devey’in organları çalışmamaya başladı. Kan zehirlenmesi ve çoklu organ yetmezliği teşhisi konuşan Devey’in iki bacağı birden diz hizasında kesildi.

Zorlu ameliyat sonrasında 21 yaşındaki futbolcunun bacakları ampute edildi.

“ÖNCELİKLE YENİDEN YÜRÜMEYİ ÖĞRENECEK”

Devey’in annesi Lara, “Aslında yaklaşık 10 bin sterlin toplanmasını umut ediyorduk ama bu bağış kampanyasından büyük bir geri dönüş aldık. Ailelerin, öğrencilerin, toplulukların hatta tanımadığımız kişiler çok sayıda destekte bulundu. Toplanan para, Levi’nin tekerlekli sandalyesi ve ihtiyaç duyduğu malzemeler için harcanacak. Öncelikle yeniden yürümeyi öğrenecek. İhtiyaç duyduğu en iyi protezleri bulacağız” ifadelerini kullandı.