Vatandaşlara günün ilk müjdesi verildi! Kara kış desteği verilecek: 1.000 TL kış yardımı ödenecek

Artık kış ayının resmen başlaması ile birlikte vatandaşların ısınma ihtiyaçları da artmaya başladı. Ülkemizde çeşitli belediyeler vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için destek paketlerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda kara kış desteği verileceği belirtildi. 1.000 TL kış yardımı verilecek. Detaylar haberimizde..

Kış mevsimi artık etkisini artırdı. Vatandaşlar da belediyelerin destek ödemelerini merak ediyor. Bu kapsamda pek çok açıklamalar peş peşe gelmeye başladı.

1.000 TL DESTEK VERİLECEK

Son açıklama İstanbullular için geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 76 bin 400 aileye kara kış desteği verileceğini müjdeledi. 1.000 TL olarak verilecek olan destek ile ilgili açıklama yapan İmamoğlu şu açıklamayı yaptı:

”İBB olarak sosyal destek sağladığımız 76.400 aileye 1000 TL’lik kara kış desteği sağlama kararı aldık. Kış koşullarında vatandaşlarımızın bütçelerine bir nebze katkı sağlaması dileğiyle”

DESTEK VERMEK İSTEYENLER İÇİN

İmamoğlu aynı zamanda yaptığı açıklamasında ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek isteyenler için de bir bilgilendirme yaptı. Askıda Fatura Projesinin devam ettiğini belirten İmamoğlu, başvuruların https://askidafuta.ibb.gov.tr/ adresi üzerinden devam ettiğini söyledi.

Exit mobile version