Ev içi mobilya alışverişi harcadıkça kazandıracak! Limiti tutturana 500 TL hediye edilecek!

Evlenecekler ve evini yenileyecekler için ev içi mobilya eşya alımında başlatılan kampanya büyük fırsat sunacak. Yalnızca mobilya ve dekorasyon alanında yapılacak alışverişlerde geçerli 500 TL indirim banka kartı sahiplerine sunulacak.

Bankaların belirli dönemlerde başlattığı kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Ziraat Bankası bankkart sahipleri mobilya sektöründe yapacakları 7 bin 500 TL ve üzeri harcamaya toplamda 500 TL bankkart lira kazanacak. İndirimli alışveriş sürecini kolaylaştıran kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 20 Ocak tarihinden sonra mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılarak faydadan yararlanması mümkündür.

500 TL BANKKART LİRA KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenlerin Bireysel Banka Kartı müşterisi ya da Bankkart Business ve Bankkart Başak sahibi olması gerekiyor. Kampanya dönemi boyunca her müşteri en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabiliyor. Kredi Kartı ya da Banka Kartı özelliği bulunan kartlar ile yapılacak harcamalar dikkate alınıyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Bankkart Mobil uygulamasını kullanabilir ya da internet sitesi üzerinden katılım sağlayabilir. Bankkart Mobil uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Katıl” tuşuna basmak yeterlidir. Sms aracılığı ile katılım sağlamak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına MOBİLYA yazarak 4757‘ye kısa mesaj olarak gönderebilir.

500 TL BANKKART LİRA KAZAN KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyanın detayları belli oldu. Yalnızca mobilya sektöründe yapılacak harcamalar dikkate alınacaktır. Farklı günlerde ve tek seferde Bankkart POS kullanılarak yapılacak 7 bin 500 TL ve üzeri her harcamaya 250 TL toplamda ise 500 TL Bankkart Lira kazandırır. Tüm şartları yerine getirenler için Bankkart Liralar hesaba anında yüklenir. E-ticaret alışverişi kampanya dahil edilmez. İptal/iade işlemlerinde kazanılan Bankkart Liralar hesaptan geri alınacaktır. Mobilya alışverişini harcadıkça kazandıran kampanya üzerinde Ziraat Bankası değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

Exit mobile version