Araç alacaklar dikkat! İkinci el satılık araçlar artık Google’da listelenecek!

Uzun yıllardır hayalini kurduğu aracı alabilmek için ön inceleme sürecini başlatanlar site site dolaşanlar için Google yeni bir alternatif oluşturacak. İkinci el otomobil satın alma işlemleri için farklı ve yenilikçi bir tasarım ile yeniden kullanıcılara kolaylık sunacak. Kullanıcılar araç almak istediklerinde arama sonuçları kısmında bayilere ait ikinci el otomobilleri sırasıyla görebilecek.

Yeni araç alımı sırasında kolaylık sağlatacak bu özellik kullanıcının isteğine yönelik en alakalı olacak şekilde sıralanabilecek. Yalnızca ikinci el araçlar için tasarlanmış bu yeni uygulama SearchLab aracılığı ile müjde olarak paylaşıldı.

BAYİLER YENİ ARACINI EKLEYEBİLECEK!

İsteğe ve ihtiyaca yönelik güncellemelerini sürdürerek en ilgili araçları tek tek listeleyecek. Google’ın bu yeni özelliği yakında bulunan satılık ikinci el araçların listelenmesini de sağlayacak. Bu yeni uygulama benzersiz ve faydacı bir anlayışla Türkiye’de araç alım sürecini kolaylaştıracak. Fakat konu üzerine daha detaylı bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

Ancak Amerika’da yer alan kullanıcılar bayilikte stoğu bulunup bulunmadığını da görebilecek. Bunun yapılabilmesi için işletme profilinin bulunan tüm bayilikler araç kimlik numarasına göre aracı envantere ekleyebilecek. Google’da bu sayede araç listelenebilecek.

AMERİKA’DA BETA SÜRÜMÜ TEST EDİLİYOR!

Envantere eklenerek takip edilebilecek araçlar listesinde “Kamyonet, RV ve Motosiklet” gibi farklı kategorideki araçlarda yer alıyor. Bu ilanlara erişebilmek ise oldukça kolay olacak. Farklı bir araç aratıldığında dahi sonuçların yer aldığı ilk kısımdan bu alana ulaşılabilecek.

Farklı ve yenilikçi bir anlayış ile günümüz teknolojisinde kolaylık sağlatacak bu yeni uygulama Amerika’da şu an test aşamasında. Beta sürüş süreci ile vatandaşla buluşuyor. Türkiye’ye ne zaman geleceğine dair henüz bilgiyi paylaşımı yapılmadı.

Exit mobile version