Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ramazan Bayramı öncesi müjde verildi: 8.230 TL bayram ikramiyesi! İşte detaylar

Seçim öncesi güzel haberler gelmeye devam ediliyor. Yeni müjdelere her geçen gün yenisi ekleniyor. Kamu işçilerine bayram öncesinde ikramiye ödemesi olacağı ifade edildi. Detaylar belli oluyor.. İşte merak edilenler..

Ramazan Bayram’ından önce işçilere 8.230 TL bayram ikramiyesi verilecek. O işçilerin tümünün alacağı ifade edildi. Devlet sosyal yardım ödemelerine tüm hızıyla devam ediyor. Seçim öncesinde de müjdeler peş peşe gelirken, yeni destek ödemelerinin de yapılacağı ifade edildi.

NİSAN AYINDA ÖDEMELER

Milyonlarca işçi için bayram ikramiyesi müjdesi verildi. Bayramdan önce işçilerin cebi dolacak. Ödemeler için ise Nisan ayı işaret edildi. Bu yıl ramazan bayramı biraz daha geriye gelecek 21 Nisan 2023 Cuma gününe denk gelecek. Bayramdan önce milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi için ödemeler yapılacak.

SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri için Ramazan Bayramı öncesi Nisan ayında en düşük 1.100 TL bayram ikramiyesi verilecek. Ödenen miktarların işçileri rahatlatması bekleniyor.

KAMU İŞÇİLERİ NE KADAR TEDİYE ÖDEMESİ ALABİLECEK?

4D Taşeron işçi olarak anılan kamu işçileri için 2023 yılının Nisan ayında bayram öncesi ikramiye olarak ilave tediye ödemesi yapılacağı açıklandı. Söz konusu rakam en düşük 2 bin 168 lira en yüksek ise 8 bin 233 lira olarak hesaplara yatacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (D) bendinde yer alan kamu işçilerinin tümü bayram öncesi ikramiye alabilecekler.