Editörün SeçtikleriGenelSağlık

Herkesin evinde var! Bu içeceği mutlaka tüketin: Cinsel hayatı hem canlandırıyor hem güçlendiriyor

Çoğu çift, cinsel hayatını canlandırmak ve güçlendirmek için çeşitli yöntemler deniyor. Bedenen uyuşma olsa bile günlük hayattaki sinir ve yorgunluk cinsel hayata yansıyabiliyor. Cinsel hayatını güçlendirmek isteyenler için herkesin evinde olan bir içecek önerisi yapıldı. Herkesin evinde var! Bu içeceği mutlaka tüketin: Cinsel hayatı hem canlandırıyor hem güçlendiriyor

Cinsel hayatını canlandırmak mümkün. Günlük hayatında sağlıklı ve dengeli bir şekilde beslenen kişilerin cinsel hayatının daha aktif olduğunu belirtiyor.

HERKESİN EVİNDE VAR

Uzmanlar yaptıkları araştırma sonucunda günlük hayatlarında kahve tüketen insanların kafein almaları sebebi ile odaklanmalarının arttığı ve enerjilerinin yükseldiği belirtiliyor.   Ancak bunun dışında çay üzerinde de farklı bir araştırma yapıldı.

ARAŞTIRMA SONUÇLARI ORTAYA ÇIKTI

Yapılan araştırma sonuçlarında göre çay hem kadın hem de erkeklerin aldığı cinsel hazzı artırıyor. Özellikle kadınlarda cinsel tatmin ile olumlu bir ilişkisi bulunan çayın sinir sisteminin belirli bölümlerinde olumlu bir etkiye sahip olduğu ortaya konuldu.