Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Arka Sokaklarla ilgili şoke eden gerçek: Dizi finalsiz bitti! Rıza Baba gerçeği açıkladı

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasında olan Arka Sokaklar dizisine bir süre önce ara verilmişti. Dizide 17 sezondur rol alan Zafer Ergin’in yapımdan ayrıldığı açıklandı. Rıza Baba rolüne hayat veren Zafer Ergin’in dizi ile ilgili bir gerçeği açıklaması herkesi şoke etti.

Başrollerinde Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan ve Zafer Ergin gibi önemli isimlerin olduğu Arka Sokaklar dizisinde kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı. Zafer Ergin, yapımcı Türker İnanoğlu’nun talebi üzerine ara verilen diziden ayrıldığını açıkladı.

UZUN BİR SÜREDİR YENİ BÖLÜM YOK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre 45 günlük olarak planlanan ara uzatıldı. Yapım şirketi bu süre içerisinde iş bulanların ayrılabileceğini açıklamıştı. Son gelen habere göre dizinin Rıza Babası diziden ayrıldı.

“FİNAL YAPMADAN BİTTİ”

17 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba rolünü oynayan Zafer Ergin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Snob Magazin’in haberine göre, usta oyuncu geçtiğimiz eylül ayında 17’nci sezonuyla izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin bittiğini söyledi.

ARKA SOKAKLAR FİNAL KARARI

Projede Rıza Baba karakteriyle fenomen olan Ergin, şunları söyledi: “Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti”

“‘PARA ALMADAN FİNAL BÖLÜMÜ ÇEKELİM’ DİYORLAR”

“Instagram’dan ‘Sizi özledik’ ve ‘Ne zaman başlayacaksınız?’ diye mesajlar geliyor” diyen Zafer Ergin “Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de, ‘Kusura bakmayın şunun için bitti’ demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar, ‘Para almadan final bölümü’ çekelim diyorlar.” dedi.