Zengin oğlan Murat Boz, fakir kız Burcu Özberk aşkı bu kez hayallere teslim oluyor! “Rüyanda Görürsün” Amazon farkı ile 30 gün ücretsiz denemesi ile izlenebilecek!

Dijital platform Amazon ilk yerli yapım filmi “Rüyanda Görürsün”ün fragmanını paylaştı. Başrollerinde Murat Boz ve Burcu Özberk’in yer aldığı dijital yapım için geri sayım başladı.

Klasikleşmiş ve kültürel anlamda popüler olarak işlenen zengin kız, fakir oğlan teması bu dijital yapım ile bambaşka bir hale bürünüyor. Üstelik konusu oldukça etkileyici ve kaybedilen aşkı yeniden yeşerecek.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ NEREDEN İZLENECEK?

Amazon’un ilk yerli orijinal filmi olacak Türk yapımda paylaşılan fragman büyük ilgi gördü. O ses Türkiye’nin jüri üyeliğini yapan kişisel hayatında aldığı konserler ile başarılı kariyerini sürdüren Murat Boz, kendisi gibi oyuncu Burcu Özberk ile yalnızca prime üyelere özel yeni yapımıyla geliyor.

“Rüyanda Görürsün” filmini izlemek isteyenler ise Amazon prime üyesi olması gerekiyor. Merak edilen konulardan biri filmin genel içeriği ve hangi tarihte yayınlanacağı oldu. Filmi izlemek isteyenler prime video uygulaması üzerinden mobil cihaz, akıllı telefon, Apple TV ya da akıllı televizyonlardan izleyebilecek. Yalnızca prime üyelere açık hale getirilecektir.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ

Amazonu ilk kez keşfedecek olanlara da bir müjde verildi. Amazon’un ilk orijinal filmi “Rüyanda Görürsün” başta olmak üzere onlarca film, dizi ve belgesel yapımına erişmek isteyenler ilk 30 günlük deneme süreci boyunca ücretsiz olarak tüm yapımlara erişebilecek. Ücretsiz dönemin ardından aylık sadece 7,90 TL ödeyerek tüm yapımlara ulaşabilmeye devam edilebilecek.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ NE ZAMAN YAYINA GİRECEK?

“Rüyanda Görürsün” filmi yalnızca Amazon Prime aboneleri için 3 Şubat tarihinde yayınlanacak. Film içerisinde Murat Boz “Engin” karakterine can verirken Burcu Özberk “Pelin” karakterini canlandıracak. Burada klasik senaryoların aksine başroldeki Engin, tamamen aşka karşı evliliğe inancı kalmamış başarıya düşkün ve lüks bir yaşantısı olan iş adamı olarak tarif ediliyor. Hayatta istediği her şeye elde edebilecek bir pozisyonda. Öte yandan Pelin karakteri, orta sınıf güçlükle geçinen bir ailenin hayalperest ve naif ruhlu bir genç kızı ve sürekli olarak bir gün beyaz atlı prensine kavuşacağını düşünüyor.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Filmin konusuna göre bu ikili bir partide birbirlerini tanıyor. O parti gecesinin sonrasında gözlerini açtıklarında kendilerini bir rüyanın içinde buluyorlar. 2 yıldır evli olduklarını fark ediyorlar. İkisi de birbirinden uzaklaşmak istiyor. Bunun için o rüyanın içerisinde her türlü yola başvuruyor fakat zamanla birbirlerine bağlanıyorlar…derken evlilikleri ömür boyu sürsün isteyecekleri bir anda rüya sona eriyor.

Parti akşamındaki eski yaşantılarına geri dönüyorlar. Bu ikilinin uzak bir düzlemde yeniden birbirlerini bulabilme ve kaderlerini kendi elleriyle yeniden inşa edebilmeleri için sunulan fırsatı nasıl değerlendirecekleri filmi asıl konusunu oluşturuyor.

Exit mobile version