Banka yeni anlaşmasını duyurdu! Shell istasyonlarında akaryakıt alımına 60 TL iade ediliyor!

Araç sahipleri 15 Şubat tarihine yapacakları akaryakıt harcamasına ek 60 TL maxipuan kazanıyor. Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak harcamanın şartlarını karşılayanlar ancak bu faydadan yararlanabilecek. Petrol fiyatlarında yaşanan artış vatandaşın ay sonunu zor getirmesine sebep oluyor. Bankalar belirli dönemlerde firmalarla yaptıkları anlaşmalar bu dönemlerde maddi fayda sağlıyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Maximum Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlaması gerekir. 250 TL ve üzeri 4.akaryakıt ya da otogaz alımına verilen 60 TL maxipuan farklı günlerde yapılacak harcamada dikkate alınacaktır. İş Bankasının Shell istasyonları ile yaptığı ortaklaşa anlaşma sonucu harcadıkça kazandıracak.

İŞ BANKASI 60 TL MAXİPUAN KAZANDIRAN KAMPANYA BAŞVURUSU

Kampanyaya katılmak isteyen araç sahipleri İşCep Mobil uygulama ya da Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan Kampanyalar bölümü içinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Katıl” tuşuna basmak gerekecek. Başvuru yapıldıktan sonra harcama yapılmalıdır.

Kampanya dönemi içinde yapılacak akaryakıt harcaması sonrası kazanılan 60 TL maxipuan 22 Şubat tarihinde hesaba yüklenir. Kampanyadan yalnızca İş Bankası Maximum kart sahipleri ile Bankamatik kart sahipleri faydalanabiliyor. Maximum POS cihazı üzerinden yapılacak harcama dikkate alınacaktır.

İŞ BANKASI 60 TL MAXİPUAN KAZANDIRAN KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya kapsamında sunulan faydanın detayları belli oldu. Son kullanma tarihinde kullanılmayan Maxipuanlar 31 Mart tarihinde hesaptan geri alınacaktır. Her müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Kazanılan 60 TL Maxipuan Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alımında geçerlidir.

Maximum POS cihazından yapılan işlemler dikkate alınacaktır. Ürün iptal ya da iade işlemlerinde hesaba yatırılan maxipuan hesaptan geri alınır. Maxipuan ile yapılan alışverişler dikkate alınmaz. Ticari Bankamatik kart ya da Kredi kart ile yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmez.

Exit mobile version