Başvuruları kaçırmayın: Üniversite hastanesine temizlik işçisi alınıyor! En az ilköğretim mezunları başvurabilecek

Hastane temizlik görevlisi alımlarını bekleyenler için güzel bir personel alım ilanı geldi. Başvuruları sakın kaçırmayın! Üniversite hastanesine temizlik işçisi alınıyor! En az ilköğretim mezunları başvurabilecek. Başvuruda bulunmak isteyenler için ilan detayları da tek tek belli oldu. İşte hastane temizlik görevlisi personel alımı

Üniversite hastanesine temizlik işçisi alınacak. Başvurular başladı. Başvurular tamamlandıktan sonra kura ve sözlü mülakat süreci ile adayların işe alım süreci tamamlanacak. Başvurular sadece ilköğretim, lise ve ön lisans mezunları tarafından yapılacak.

18-40 YAŞ ARASI BAŞVURABİLECEK

Başvuruda önemli bir detay ise yaş şartı. Adayların 18-40 yaş arasında olması gerektiği açıklandı. Detaylar şu şekilde aktarıldı:

Üniversitemizin çeşitli birimlerde çalıştırılmak üzere Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastanesi) ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterildiği şekilde Engelli Sürekli İşçi ve Kamu Kurum Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Eski Hükümlü Sürekli İşçi alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak, İŞKUR hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden 23-27 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

İLAN DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Exit mobile version