Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Yalı Çapkını dizisine final şoku: İzleyenler çok üzülecek! Yalı Çapkını final kararı

Son dönemlerde reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinden son dakika haberi geldi. Yalı Çapkını dizisinin final yapacağı iddia edildi. Başarılı dizinin final haberi iddiası sevenlerini üzdü. Peki, Yalı Çapkını final mi yapacak? Yalı Çapkını neden final yapacak? İşte detaylar..

Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranlarının başarılı dizileri arasında yer alıyor. Ancak son haftalarda eski başarısını bir türlü yakalayamayan dizi ile ilgili final iddiaları peş peşe gelmeye başladı. Öyle ki Gülseren Budayıcıoğlu’nun dizinin final olması için harekete geçtiği iddia edildi.

KÖTÜ HABER GELDİ

Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi ile ilgili kötü haber geldi.

Sosyal medyadaki söylentilere göre dizinin yaratıcısı olan Gülseren Budayıcıoğlu, dizinin gidişatından rahatsız olarak hikayenin son bulmasını istedi. Dizinin final olmasının istendiği iddiası ile gündeme bomba gibi düştü.

İZLEYİCİ RAHATSIZ OLDU

Geçen haftalardaki bölümlerde Ferit karakterinin dizideki 4 kadın ile aşk yaşaması izleyiciyi sinirlendiren başka bir detay. Afra Saraçoğlu’nun da geri planda kalmaktan hoşnut olmadığı ve havalimanındaki öpüşme sahnesini sırf bu nedenle istediği iddia edildi.