Çevreci KOBİ’lere 60 ay vadeli kredi müjdesi verildi!

Bankaların belirli dönemlerde KOBİ’lere sunmuş olduğu kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Garanti BBVA İklimsa KOBİ anlaşması ile başlattığı kampanyayı duyurdu. KOBİ kapsamına giren 250 kişiden daha az çalışanı bulunan yıllık satış hasılatı ve bilançosu 250 milyonu aşmayan işletmeler bu kampanyadan yararlanabilecek.

Çevreci KOBİ’ler İklimsa ve Garanti BBVA anlaşması ile maddi olarak desteklenecek. İhtiyaç sahibi KOBİ’lerin işletme açabilmesi işletmesine genişletebilmesi için mali destek çevreci ve güneş enerjisi sistemlerini benimseyen İklimsa ile daha kolay hale gelecek.

60 AY VADELİ KREDİ DETAYLARI BELLİ OLDU!

Mikro işletme, küçük ya da orta büyüklükteki işletme için elektrik maliyetlerine düşürerek daha temiz ve doğal kaynaktan faydalanmak isteyenler İklimsa’nın Çatı Güneş Enerji sistemlerini kullanmasına fırsat sunuyor. İşletmesine Çatı Güneş Enerji Sistem paneli kurma kararı alanlar İklimsa’dan bu ihtiyacını karşıladığında Garanti BBVA ile yapılan anlaşma kapsamında kredi desteğinden faydalanabilecek.

Kampanyanın detayları belli oldu. Çatı Güneş Enerji Sistemini firmasına kurduranlar 60 aya kadar vade fırsatı sunulan kredi başvurusunu gerçekleştirebilecek. Üstelik yatırılacak bedelin %80’i kredilendirilebilecek. Anlaşmalı enerji şirketi ile rahatlıkla çalışması alınabilecek. Risk almayı engellemek için Eurekas sigortası ile bu fırsat sunulacak. Sistem faaliyete geçtiği andan itibaren ücretsiz olarak check-up hizmeti tedarik edilebilecek.

60 AY VADELİ KREDİYE NASIL BAŞVURULUR?

İklimsa Kombi sistemleri ve Garanti BBVA’nın ortaklaşa yürüttüğü kampanyadan faydalanmak isteyenlerin şubelere gelerek başvuruda bulunması yeterlidir. Konu üzerine detaylı bilgi Garanti BBVA Mobil müşteri hattı 444 0 333 aranarak bilgi alınabilir. Bankacılık sistemlerine yönelik tüm detaylı bilgiler mobil bankacılık aracılığı ile de öğrenilebilir.

Exit mobile version