Ekonomi

Altında yeni rekorun tarihi verildi! Aylar sonra o kritik günde yatırımcıların yüzü gülecek!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş Ons altın için “Rekor gelecek” yorumunda bulundu. Kısa bir düşüşün ardından yeniden yükselişe geçilecek o tarihi de verdi. Uzman isimden dolar, euro, gümüş, gram ve Ons cephesine yönelik tahminlerde geldi. “Ons’ta kalın” derken Borsada beklediği zirve rakamını da açıkladı.

Yatırımcılar uzun süredir kâr edebilecekleri pik seviyeyi bekliyor. Konuda uzun yıllardır uzmanlık yapan ve fikirlerini paylaşan İslam Memiş son paylaştığı videoda “1230 TL’leri konuşmaya başlayacağız” dediği o günü müjde olarak açıkladı.

BORSA, DOLAR, EURO, GÜMÜŞTE SON DURUM!

İslam Memiş’e göre yükselişte olan tüm emtialar bir anda düşüşe geçecek. Altın ve gümüş yatırımcıları endişe etmesin. Bu süreçte borsa ne durumda olacak? Özellikle seçimin erken yapılacak olması piyasaları nasıl etkileyecek? konusunda fikirlerini paylaştı.

Borsada yatırımı bulunanlar bu sabah saatleri itibariyle Borsa İstanbul %0.89’u aşıyor. Uzman isme göre Borsada bir süre daha beklemeyi tercih etmek gerekiyor. Yıl içerisinde farklı dalgalanmalar görülebilecek. Zirve olacak rakamı da söyledi. İslam Memiş’e göre Borsa 6500 zirvelerine ulaşacak.

“ONS’TA KALIN VE TAKİP EDİN!”

Dolar/TL kurunda piyasalar 18.80 rakamında sabit yatay sürecin devam  etmesi bekleniyor. Öte yandan Euro/TL kuru pozitif sürecini devam ettiriyor. Euro direnç seviyesini tamamlamış gözüküyor.

Altının Ons’undaki değer artışı hızlı toparlanmayı beraberinde getirdi. Bu süreçten pozitif etkilenen Ons 1920 dolar seviyesinden alıcısını buluyor. Uzman isim İslam Memiş beklemeyi öneriyor. Şu anda 1190 lira seviyelerinden bir düşüş bekleniyor. Ancak bu yanıltıcı olmasın, diyerek uzman isim vurguluyor: “Önümüzdeki haftayı bekleyin. 1230 seviyeleri konuşulacak. Ons’ta kalın ve takip edin!” dedi.