Aylık gıda harcamasını ucuzlatan yöntem ile 300 TL kazandılar! “Katıl” tuşuna basmak yetecek!

İş Bankası market alışverişine kazandıran kampanyasını duyurdu. Maximum mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılım sağlayanlar temel gıda alışverişine 300 TL Maxipuan kazanıyor.

Maximum kartla yapılacak market alışverişine kazandıran kampanya 31 Ocak tarihinde sona eriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden katılım sağladıktan sonra harcanması gereken tutarı tek seferde yerine getirmesi yeterli oluyor.

Ay sonunu zor getirenler, maddi olarak ek desteğe ihtiyaç duyanlar için bankanın sunduğu teklif geçerliliğini koruyor. Aylık gıda alışverişi 300 TL ve üzerini aştığında toplamda 300 TL Maxipuan kazanılıyor. Maximum kredi kartı ya da bankamatik kart ile yapılacak harcamalar dikkate alınıyor. Market sektörü içerisinde fiziksel mağaza ya da sanal mağaza üzerinden yapılacak market harcamaları değerlendiriliyor.

GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL MAXİPUAN NASIL KAZANILIR?

İş Bankasının sunduğu faydadan yararlanmak isteyenlerin tek seferde 300 TL ve üzeri peşin market harcaması yapması yeterlidir. Farklı günlerde yapılacak 300 TL ve üzeri her peşin harcamaya 30 TL toplamda ise 300 TL Maxipuan kazanılır.

Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenler İş Bankası Mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturabilir. Ardından Maximum Mobil uygulama ya da İşCep uygulamasına giriş yaparak “Kampanyalar” bölümüne gelinmelidir. İlgili kampanya bulunarak “Katıl” tuşuna basılması yeterli oluyor.

GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL MAXİPUAN KAMPANYA DETAYLARI NEDİR?

İş Bankası’nın gıda alışverişinde sunduğu teklif Ticari Kart, Aidatsız kart ya da Maxipuanlar ile yapılacak harcamalarda geçerli olmuyor. Ürün iptal ya da iade durumunda kazanılan Maxipuanlar geri alınıyor. E-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil edilmiyor.

Kampanya dönemi devam ederken kazanılan Maxipuanlar 3 Şubat tarihinde hesaba yükleniyor. Maxipuanların son kullanma tarihi ise 31 Mart 2023’ü buluyor. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabiliyor ve kampanya dönemi boyunca en fazla 300 TL Maxipuan kazanılıyor.

Exit mobile version