Emniyet Personeli

1000 Kadın 9 Bin Erkek Polis Memuru Alımı için Gözler Polis Akademisi Başkanlığı'nda

TOPLAM 20 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK 10 BİN ÖZEL HAREKAT İÇİN ÖN BAŞVURULAR BAŞLADI

Polis Akademisi Başkanlığı 2017 bitmeden yetiştirilmek üzere 10 bin polis özel harekat , 10 bin polis memuru alımı yapacak. Özel harekat polisi alımları ile ilgili heyecanlı süreç başladı ve ön başvuruların başladığı Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfasından duyurulmuştu.10 bin erkek özel harekat adayı için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, 28 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Adayların başvuru yapabilmesi için askerlik ve KPSS şartı OHAL sonrasında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile birlikte kaldırıldı. Bu sayede önceki ilanlara olan az başvuruların önüne geçildi.

PA.EDU.TR YOĞUNLUKTAN  KESİNTİYE UĞRUYOR

O kadar ki Polis akademisi başkanlığının resmi internet sayfası yoğunluktan zaman zaman kesintiye uğruyor. Peki özel harekat polisi alımı haricinde , yetiştirilmek üzere alınacak 10 bin polis memuru adayı alımı için başvurular ne zaman başlayacak? şartlar belli oldu mu? Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu , üniversite mezunu (Lisans mı?, hem lisans, hem Önlisans mı? henüz belirsiz) , KPSS şartlı, 9 bin erkek 1000 kadın aday alımı yapılacağını açıklamıştı.

KADIN ADAYLARIN GÖZÜ KULAĞI POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDA

Adaylarsa başvuruların ne zaman başlayacağını, şartların tamamiyle neler olacağını merakla bekliyor. Polis akademisi başkanlığı’nın özel harekat polisi alımlarıyla ilgili süreci 2 ay içerisinde başlatmasına bakılacak olursa 10 bin (9 bin erkek, 1000 kadın) polis memuru adayı alımı için başvuru sürecinin kısa sürede başlaması biraz zor gözüküyor .Ama belli mi olur? başvurular başladığı anda cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamu haberciliğinin doğru, tarafsız ve lider sitesi kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirebilir, bu sayede her türlü gelişmeden anında ve ücretsiz haberdar olabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Iyi de 10.000 polis alımı sınavları oldu. Sonuclari açıklandı. 21 kasımda okula başlayacaklar. 18. Donem Pomem olarak. Baska alım da mı olacak önümüzdeki aylarda. Sanmam

  2. ewet yeni alım olacak onlisan ve lisans kpss şartı özel harekat degil normal polis

  3. Binlerce polisi ihrac ettiler alacaklar tabi hersene az da olsa polis alimi oluyor hemen basvuru yapcam

  4. Sadece lisans mezunlarini almak haksızlık önlisans mezunları olarak bizde istiyoruz vatan için can feda